Schoonmaak

Een schone en frisse woon- en werkruimte is prettig voor wie er woont en werkt. Door gebrek aan tijd of vakkundigheid kan dit een ondergeschoven kindje worden. Dat kunt u voorkomen door de hulp van Concern voor Werk in te roepen. Daarmee verzekert zich van vast personeel dat goed wordt begeleid. U weet zo precies wie de werkzaamheden voor u uitvoert. Dit komt ten goede aan het onderlinge contact waardoor nog beter ingespeeld kan worden op uw wensen. Bij ziekte wordt automatisch vervanging geregeld. Kortom: continuïteit is gegarandeerd.

Kwaliteit
Bovendien verzekert u zich van ervaren en vakkundige medewerkers. Zij hebben de nodige ervaring opgedaan in kantoren, kantines, kleedruimten, productiehallen, musea of scholen. Daarnaast worden of zijn zij geschoold via de beroepsbegeleidende leerweg Schoonmaak (duur: 9 maanden). Ons dagelijks controlesysteem zorgt voor continue bewaking van de kwaliteit van de werkzaamheden.

Wat kan Concern voor Werk voor u doen?
Een greep uit de werkzaamheden:
- (dagelijkse) schoonmaak van gebouwen, kantoren,
   trappenhuizen, praktijkruimtes e.d.
- glasbewassing (begane grond)
- vloeronderhoud (reinigen, strippen en opnieuw in de was zetten)
- bouw- en opleveringsschoonmaak.

Tijdstip van uitvoering

Heeft u wensen voor het tijdstip van uitvoering van de werkzaamheden? Daaraan kan Concern voor Werk tegemoet komen omdat er gewerkt wordt tussen 7.00 en 19.00 uur.
Download informatiefolder

 

 
Erkend leerbedrijf

Concern voor Werk is een erkend leerbedrijf Schoonmaak. Begin 2012 was Concern voor Werk winnaar van de Golden Service Award 2012 voor Beste Leerbedrijf in de Benelux.
Promotiefilm voor de nominatie