MVO certificaten

Concern voor Werk en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Concern voor Werk is in belangrijke mate afhankelijk van haar opdrachtgevers. Niet alleen voor de activiteiten binnen het Werkbedrijf, maar ook voor Mobiliteit. Die opdrachtgevers plaatsen opdrachten en nemen diensten af, zoals bv. het inhuren van personeel. Tegenwoordig is die samenwerking niet uitsluitend gebaseerd op zakelijke of economische gronden. Bedrijven  nemen steeds vaker de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. In dat geval kiest men voor samenwerking met Concern voor Werk.

Certificaat MVO

De keuze voor samenwerking met Concern voor Werk in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, verdient extra aandacht. Om die reden reikt Concern voor Werk enkele malen per jaar een MVO-certificaat uit. Uit de door de organisatie voorgedragen bedrijven maakt het management team van Concern voor Werk een keuze. 

Gecertificeerd zijn: 

Marfo Lelystad                            14 maart 2014   Certificaat 1401
PLUS Postma Lelystad               23 okt. 2013      Certificaat 1302 
Topa verpakkingen B.V.              22 mei 2013     Certificaat 1301
Stichting Kindercentra Lelystad   23 april 2012    Certificaat 1201
FishPartners B.V. Urk                  29 mei 2012     Certificaat 1202
Bakker Logistiek Groep               6 juli 2011         Certificaat 1101
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x