16 februari is de Dag van de Duizend Voorbeelden 09-01-2017
Speciaal voor ondernemingsraadsleden wordt er op donderdag 16 februari 2017 bij het Concern voor Werk in Lelystad de ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ georganiseerd.

Volgens Martine Schuijer, Manager regio-inzet VNO-NCW Midden, kunnen OR-leden namelijk een belangrijke rol vervullen bij de realisatie van de Banenafspraak. Dat is het landelijke initiatief om meer banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.    

De ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ wordt landelijk georganiseerd om werkgevers, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst hebben, extra in het zonnetje te zetten. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers, die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben om mee te doen!

In Flevoland grijpen de samenwerkende partijen VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland de bijzondere dag aan om een interessant middagprogramma te organiseren over de rol die ondernemingsraden kunnen vervullen bij het realiseren van de Banenafspraak. “Wij zijn ervan overtuigd dat juist ondernemingsraadsleden het verschil kunnen maken richting hun werkgever en naar hun collega’s”, zegt Martine Schuijer. “Denk daarbij aan het matchen, plaatsen en begeleiden van medewerkers uit de doelgroep. OR-leden zijn daarom van harte welkom op deze leerzame dag.”

De ‘Dag van de Duizend Voorbeelden’ is een initiatief van ‘Op naar de 100.000 banen, een project van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland’ en wordt uitgevoerd in samenwerking met regionale partners. De bijeenkomst in Flevoland wordt georganiseerd in samenwerking met de regionale afdelingen van de vakverenigingen FNV en CNV.

Meer informatie en inschrijven op de website van www.Flevolandwerkt.info   terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x