Aanleg fietsknooppuntennetwerk door Concern voor Werk in Zeewolde 17-06-2013

AANLEG FIETSKNOOPPUNTENNETWERK DOOR CONCERN VOOR WERK

Oplettende fietsers hebben het waarschijnlijk al gezien. In Zeewolde wordt op dit moment het fietsknooppuntennetwerk aangelegd. Daarmee sluit Zeewolde aan op het landelijke fietsknooppuntennetwerk.
Het fietsknooppuntennetwerk is een gewaardeerd systeem onder recreatieve fietsers. Met behulp van de knooppuntenbordjes en de informatiepanelen ‘in het veld’ kan men makkelijk een route uitstippelen voor een ontspannend fietstochtje.  Dit systeem bestaat al in grote delen van Nederland. Met de aanleg in Zeewolde is nu verbinding gemaakt met bestaande netwerken in Harderwijk, Nijkerk en Almere.Concern voor Werk zorgt voor de aanleg van het knooppuntennetwerk in Zeewolde. Voor de werkzaamheden worden 2 groepjes van 2 werkzoekenden ingezet, terwijl 1 werkzoekende de werkvoorbereiding verzorgt. Zo kunnen zij werkervaring opdoen, wat hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot.Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan dit netwerk. Op zaterdag 29 juni wordt het Zeewolder fietsknooppuntennetwerk officieel in gebruik genomen. Speciaal voor deze gelegenheid is door de recreatiesector, VVV Zeewolde en in samenwerking met NORT Flevoland de ‘picknickroute’ samengesteld. U kunt deze picknickroute op zaterdag 29 juni fietsen en kunt vooraf de gratis picknick-rugzak afhalen bij verschillende afhaalpunten in Zeewolde. Tijdens de route komt u onderweg diverse mooie picknickplaatsen en smakelijke verrassingen tegen! Nadere informatie over deze feestelijke picknickroute en de afhaalpunten waar de rugzakjes af te halen zijn, volgt binnenkort.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x