Concern voor Werk: Goed resultaat 2011 is stabiele basis voor de toekomst 01-05-2012

Concern voor Werk presenteerde vorige week het jaarbeeld 2011. Het bedrijf heeft een goed jaar achter de rug: 2011 werd afgesloten met een positief financieel resultaat. De zware keuzes op het gebied van kostenbesparingen, minder personeel en nieuwe beleidslijnen vormen een solide basis voor de komende jaren.  

Door de huidige economische situatie lijken financiën belangrijker dan inhoud. Daarom is Concern voor Werk extra waakzaam om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maximale mogelijkheden te bieden. Samen met gemeenten wordt beleid ontwikkeld waarin financiële prestaties hand in hand gaan met sociale doelstellingen.

Over de samenvoeging van regelingen aan de onderkant van de arbeidsmarkt in de nieuwe Wet Werken naar Vermogen is weliswaar nog geen besluit genomen. De tendens voor de toekomst is wel helder: meer mensen aan de slag, bij voorkeur bij een reguliere werkgever. Concern voor Werk levert hier een belangrijke bijdrage aan. Voor wie het werken bij een reguliere werkgever niet is weggelegd zal Concern voor Werk altijd een vangnet blijven om te voorkomen dat mensen tussen wal en schip vallen.

 terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x