Concern voor Werk in de finale van de Golden Service Awards 25-01-2010

Concern voor Werk in de finale van de Golden Service Awards
25 januari 2010
Concern voor Werk is genomineerd voor de Golden Service Award 2010 voor Beste Leerbedrijf. Begin november is de afdeling Schoonmaak genomineerd voor deze Award. Een onafhankelijke jury bracht in december een bezoek aan Concern voor Werk, waarbij de schoonmaakafdeling zich mocht presenteren. Bij de beoordeling stond de kwaliteit van de dienstverlening centraal.
De jury was van oordeel dat Concern voor Werk een plaats verdient in de finale van the Golden Service Award 2010 voor Beste Leerbedrijf. In deze categorie zijn tevens twee andere bedrijven genomineerd.
The Golden Service Awards bekronen opmerkelijke prestaties in de schoonmaaksector. Naast onderscheidingen voor de best schoongemaakte projecten in diverse categorieën, is er een award voor uitzonderlijke individuele prestaties: de ‘Schoonmaker/schoonmaakster van het jaar', een award voor beste leerbedrijf én een award voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Op 3 februari 2010 vindt de finale plaats in het Kurhaus te Scheveningen.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x