Concern voor Werk presenteert Jaarverslag 2010 09-05-2011

Download Jaarverslag 2010 Concern voor Werk Emmeloord, 9 mei 2011   

Geachte relatie,

Met veel trots bieden wij u hierbij ons jaarbeeld 2010 aan.
In dit jaar hebben de medewerkers van Concern voor Werk zich weer maximaal ingezet. Tegelijkertijd respecteerden we dat niet iedereen evenveel kan bijdragen. Deze onderlinge solidariteit is de kracht van ons bedrijf en tevens de basis voor een evenwichtige samenleving.Vrijwel alle bedrijfsonderdelen van Concern voor Werk hebben bijgedragen aan het positieve resultaat. Dit geeft vertrouwen voor de toekomst. Een toekomst die in het teken staat van ingrijpende veranderingen vanuit de Rijksoverheid. Er komt één regeling voor de onderkant van de arbeidsmarkt.
De verantwoording voor de uitvoering daarvan wordt aan de gemeenten opgedragen. Helaas gaat dit nieuwe beleid gepaard met aanzienlijke bezuinigingen die hun weerslag op de sector zullen hebben. Concern voor Werk is een Flevolands bedrijf dat zich kenmerkt door een pioniersmentaliteit. Deze mentaliteit toont  weerbaarheid in moeilijke tijden. Samen met onze medewerkers, onze gemeenten en al onze relaties bouwen wij aan een nieuwe toekomst waarin mensen de mogelijkheid verdienen hun talenten te ontwikkelen. Werken, leren en re-integreren is hierbij ons motto.
Ik wens u veel leesplezier!    (Poster met maand beeld) 
Met vriendelijke groet,

Concern voor Werk

O.M. Vermooten,  
algemeen directeurterug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x