Concern voor Werk presenteert goede jaarcijfers 2009 18-05-2010

Concern voor Werk presenteert goede jaarcijfers 2009
18-05-2010

Concern voor Werk presenteerde onlangs de jaarcijfers 2009. Voor het derde achtereenvolgende jaar sloot Concern voor Werk het jaar met een positief resultaat af. Ondanks de economische recessie lukte het door kostenbeheersing en het optimaliseren van bedrijfsprocessen op koers te blijven. Naast het bieden van passende werkgelegenheid aan arbeidsgehandicapten werden honderden werkzoekenden aan werk geholpen. Een hoogtepunt in 2009 was de officiële opening van het nieuwe kassencomplex in Emmeloord door H.K.H. Prinses Margriet. Tijdens haar bezoek toonde zij zich onder de indruk van het bedrijf en haar medewerkers. Ook de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid liet tijdens deze bijeenkomst weten dat het beleid van Concern voor Werk prima aansluit bij de kabinetsplannen voor modernisering van de Wet sociale werkvoorziening (Wsw). Concern voor Werk ontwikkelt zich met recht tot een brede werkvoorziening voor diverse doelgroepen aan de onderkant van de arbeidsmarkt.
Het plaatsen van medewerkers bij reguliere bedrijven blijft ook de komende jaren centraal staan. Er werken inmiddels vele Wsw-medewerkers op locatie bij opdrachtgevers of worden individueel gedetacheerd. Vanuit dochteronderneming Lavora worden langdurig werkzoekenden aan regulier werk geholpen nadat eerst werkervaring binnen Concern voor Werk is opgedaan en scholing is aangeboden. Ontwikkeling van medewerkers staat immers hoog in het vaandel.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x