Concern voor Werk presenteert mooie jaarcijfers 15-05-2009

Concern voor Werk presenteert mooie jaarcijfers
Stentor 15-05-2009
Concern voor Werk heeft het jaar 2008 afgesloten met een positief resultaat van ruim € 500.000.
Dit tot grote tevredenheid van zowel de Raad van Commissarissen als de bestuursleden vanuit de deelnemende gemeenten Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Alle activiteiten hebben bijgedragen aan het positieve resultaat. De bedrijfsonderdelen Groenonderhoud, Schoonmaak en Mobiliteit groeiden in zowel omzet als resultaat.
Ondanks de huidige economische veranderingen blijft het bedrijf op koers. Concern voor Werk heeft zich ontwikkeld tot dé werkvoorziening van Flevoland die verschillende regelingen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt uitvoert. Zo wordt werk geboden aan ruim 600 medewerkers in het kader van de Wet sociale werkvoorziening, biedt dochteronderneming Lavora werkgelegenheid aan 300 ex-bijstandsgerechtigden en worden jaarlijkse ruim 200 sociale activeringstrajecten uitgevoerd.
Momenteel is een modern kassencomplex in Emmeloord in aanbouw. Vlak na de zomer vindt de oplevering plaats. Daarmee krijgt Concern voor Werk er een prachtige productielocatie bij. In deze moderne kwekerij zal aan ruim 150 medewerkers werkgelegenheid geboden worden. Dat sluit goed aan op de belangrijkste doelstelling van Concern voor Werk: mensen en werk bij elkaar brengen!terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x