Concern voor Werk professionele speler re-integratiemarkt 14-05-2012

Opdrachtgevers kwalificeren Concern voor Werk als een flexibele, betrouwbare en professionele organisatie in de re-integratiemarkt. Cliënten voelen zich met respect behandeld door de klantmanagers van diezelfde organisatie. Dit zijn de belangrijkste uitkomsten van het onlangs gehouden klant- en cliënttevredenheidsonderzoek. Ook over de persoonlijke als schriftelijke communicatie zijn de opdrachtgevers erg tevreden. Punt van verbetering blijft het imago. Vaak wordt Concern voor Werk nog gezien als de sociale werkplaats, terwijl deze organisatie een brede werkvoorziening is voor alle mogelijke doelgroepen aan de onderkant van de arbeidsmarkt.

De uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek zijn uitvoerig gepresenteerd. De te verwachten nieuwe Wet Werken naar Vermogen eist professionele begeleiding van mensen die na een periode van werkloosheid weer aan het werk gaan. Concern voor Werk bereidt zich daarop voor.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x