Concern voor Werk: werken, leren en re-integreren 07-06-2012

Op 6 juni 2012 ontvingen maar liefst 76 medewerkers van Concern voor Werk een AKA-diploma. Een mooie bekroning van de brede mbo-opleiding Arbeidsmarkt gekwalificeerd Assistent (AKA) van een jaar waarbinnen zij algemene werknemersvaardigheden en specifieke beroepsvaardigheden hebben geleerd voor de arbeidsmarkt.

Het gaat om een twee opleidingen, nl. AKA Groen en AKA Nederlands die intern bij Concern voor Werk gegeven zijn. Laatstgenoemde opleiding is bestemd voor medewerkers die niet in Nederland geboren zijn. De AKA-opleiding is vooral praktijk gericht.

Bij Concern voor Werk wordt veel aandacht besteed aan scholing. Het beleid is er immers op gericht om mensen en werk dichter bij elkaar te brengen. Door passende opleiding kunnen medewerkers allerlei vaardigheden opdoen waarmee de mogelijkheden richting regulier werk vergroot worden. Het motto van Concern voor Werk is immers: werken, leren en re-integreren!terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x