Energieteam Lelystad van start 14-04-2010

ENERGIE TEAM LELYSTAD VAN START
Het Energie Team komt bij de mensen thuis om te adviseren over eenvoudige manieren waarop men energie kan besparen. Naast het gratis energieadvies op maat ontvangen de deelnemers voor ongeveer € 65,- aan materialen die ook  nog eens gratis worden gemonteerd. Het project is bedoeld voor mensen met een laag inkomen en is een samenwerking tussen de gemeente Lelystad en Concern voor Werk.
Maandag 12 april 2010 reikt wethouder Willem de Jager de opleidingscertificaten uit aan de leden van het Energie Team Lelystad. Zij hebben allemaal met goed gevolg een intensieve training ontvangen, zodat zij de mensen goed kunnen adviseren. Het project kan dus van start!  Het doel van het project is om bij ongeveer 1000 huishoudens gemiddeld een kostenbesparing te realiseren van ongeveer € 150,- per jaar op de energiekosten (ca. 10% van het energieverbruik). Het Energie Team bestaat uit speciaal voor dit project geselecteerde medewerkers, die op dit moment werkzoekend zijn of op basis van verloning werken bij Concern voor Werk. Inmiddels hebben zij een training gevolgd, zodat ze de mensen goed kunnen adviseren. Het project duurt zeker een jaar.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x