FishPartners Urk ontvangt certificaat MVO 29-05-2012

Vandaag ontvangt Mario Duyzer van FishPartners B.V. te Urk het certificaat ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ uit handen van Onno Vermooten, directeur van Concern voor Werk.

De reden hiervan is dat FishPartners een onderneming is die zich op maatschappelijk verantwoorde wijze inspant door mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt een kans te geven. Door enerzijds marktconforme prestaties te verlangen en anderzijds mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt kansen te bieden, draagt FishPartners bij aan een duurzaam personeelsbeleid. Zeker met het oog op de in voorbereiding zijnde Wet Werken naar Vermogen is het van groot belang dat werkgevers werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. FishPartners is daarvan een goed voorbeeld. Al meerdere jaren zijn hier medewerkers van Concern voor Werk werkzaam.

Met de uitreiking van het certificaat bedankt Concern voor Werk FishPartners voor de waardevolle bijdrage aan de maatschappelijke opdracht om zoveel mogelijk mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt aan werk te helpen. FishPartners is het derde bedrijf in Flevoland, dat een dergelijk certificaat ontvangt van Concern voor Werk.

 

 terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x