Inclusiefgroep en Concern voor Werk sponsoren rotonde Zeewolde 05-02-2009

INCLUSIEF GRESBO EN CONCERN VOOR WERK
SPONSOREN ROTONDE ZEEWOLDE


Zeewolde, 5 februari 2009
Wethouder De Vries heeft gisteren de opnieuw aangeplante rotonde, die de Kringloop-, Sportlaan en Naarderweg met elkaar verbindt geopend. De bedrijven Inclusief Gresbo en Concern voor Werk sponsoren deze rotonde.
Het is nog te vroeg om een goed beeld van het ontwerp te krijgen. Nu ligt er nog een witte 'deken' over, maar over enkele maanden zal de rotonde een warme, zuidfranse sfeer uitademen. De combinatie van o.a. lavendel met een zachtgele steensoort staat daar garant voor. Inclusief Gresbo en Concern voor Werk tekenen niet alleen voor het ontwerp en de aanleg. De komende drie jaren nemen zij ook het onderhoud voor hun rekening.
Inclusief Gresbo en Concern voor Werk zijn collega-bedrijven, die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden naar zo regulier mogelijk werk. Beide bedrijven zijn geen onbekenden in Zeewolde. Inclusief Gresbo verricht groenwerkzaamheden voor Zeewolde, terwijl Concern voor Werk de Wet sociale werkvoorziening uitvoert voor deze gemeente.
Op de foto van links naar rechts Wethouder De Vries, Onno Vermooten (directeur Concern voor Werk), Kees Cornelisse (directeur Inclusief Gresbo).terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x