MARFO ONTVANGT CERTIFICAAT MVO VAN CONCERN VOOR WERK 17-03-2014

Wethouder Willem de Jager heeft het certificaat ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ uitgereikt aan Marfo als waardering voor de bijdrage aan duurzaam personeelsbeleid. Met het oog op de in voorbereiding zijnde Participatiewet is het belangrijk dat werkgevers  werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Marfo is een onderneming die zich op maatschappelijk verantwoorde wijze inspant door mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt een kans te geven. Inmiddels nemen vier medewerkers van Concern voor Werk deel aan het productieproces. De verwachting is zelfs dat deze groep nog groter wordt. 
Marfo is trots op deze medewerkers die prima functioneren. Het ontvangen van het certificaat is een mooie bekroning van de maatschappelijke betrokkenheid. Marfo is het zesde bedrijf in Flevoland, dat een dergelijk certificaat ontvangt van Concern voor Werk.


 terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x