MVO-certificaat voor Topa Verpakking 23-05-2013

TOPA VERPAKKING LELYSTAD ONTVANGT CERTIFICAAT MVO VAN CONCERN VOOR WERK

Barry Groeneveld, directeur van Topa Verpakking te Lelystad heeft het certificaat ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ ontvangen uit handen van Onno Vermooten, directeur van Concern voor Werk. 

De reden hiervan is dat Topa Verpakking een onderneming is die zich op maatschappelijk verantwoorde wijze inspant door mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt een kans te geven. Door enerzijds marktconforme prestaties te verlangen en anderzijds mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt kansen te bieden, draagt Topa Verpakking bij aan een duurzaam personeelsbeleid. Zeker met het oog op de in voorbereiding zijnde Participatiewet is het van groot belang dat werkgevers werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Topa Verpakking is daarvan een goed voorbeeld. Al meerdere jaren is daar een groep van acht medewerkers van Concern voor Werk werkzaam.

Barry Groeneveld is trots op deze medewerkers. Hij merkt weinig van beperkingen; het team functioneert uitstekend. Natuurlijk is hij ook trots op het certificaat. Zo kan Topa Verpakking laten zien een maatschappelijk betrokken onderneming te zijn.  

Topa Verpakking is het vierde bedrijf in Flevoland, dat een dergelijk certificaat ontvangt van Concern voor Werk.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x