Samenwerking Het Goed Lelystad en Concern voor Werk 23-01-2012

Vandaag hebben Het Goed Lelystad en Concern voor Werk een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Het doel hiervan is de kringloopbedrijvigheid in Lelystad verder te ontwikkelen en de inzet van sociale werkgelegenheid verder uit te bouwen. Die werkgelegenheid zal worden ingevuld door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Voor bezoekers van Het Goed in Lelystad zal deze samenwerking merkbaar zijn in de vorm van extra service. Zo bestaat het voornemen een koffiecorner in te richten, waar bezoekers gebruik van kunnen maken. Daarnaast gaat een klussendienst van start die aangekochte goederen kan thuisbezorgen en/of kan aansluiten. De personele bezetting van de zowel de koffiecorner als de klussendienst wordt verzorgd door Concern voor Werk. Deze organisatie begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. De samenwerking wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar met de bedoeling deze in 2013 verder te intensiveren.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x