Succes voor de buurtvoorlichters 08-02-2012
De Buurtvoorlichters hebben succes geoogst bij de verkiezing van het Beste Leerwerkbedrijf en het Talent 2011 van de gemeente Lelystad. Gisteren vond de feestelijke prijsuitreiking plaats in het stadhuis van Lelystad.

In de categorie Beste Leerwerkbedrijf eindigden de Buurtvoorlichters als één van de drie genomineerden. Maar er was meer succes. Als talent 2011 (leerling die werkt bij leerwerkbedrijf) werd uitgeroepen Rocki Govani. 

Rocki Govani is door de jury gekozen als Talent 2011 vanwege zijn bijzondere prestatie als beginnend beroepsbeoefenaar. Hij kwam binnen bij het project Buurtvoorlichters als schoolverlater zonder diploma’s. Hij heeft zich onder begeleiding en instructie van Flevomeerbilbliotheek ontwikkeld tot toezichthouder van het digitale trapveld voor kinderen van groep 6,7 en 8. (Foto Inaxion Lelystad)

 terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x