TALENT 2013 LELYSTAD 30-01-2014
Ieder jaar organiseert de gemeente Lelystad de leerwerkverkiezing. Wat is het beste leerwerkbedrijf en wie is het talent van Lelystad?
Voor deze laatste categorie werden eind januari vijf uitzonderlijke talenten uit Lelystad in het zonnetje gezet. De titel ‘Talent van Lelystad 2013' ging naar Hurley Maatrijk. Wethouder Willem de Jager overhandigde hem de prijs. Hurley begon onderaan de ladder op de Bataviawerf. Via een groepsdetachering vanuit Concern voor werk belandde hij bij Topa Thermal Packaging Dronten. Daar viel hij zo op door zijn werklust en motivatie, dat hij een jaarcontract kreeg. Ook behaalde hij zijn heftruckcertificaat. Nu wil hij de bediening van de machines onder de knie krijgen. En zijn collega's? Zij zijn blij met hem: hij werkt goed, staat voor iedereen klaar en is altijd vrolijk. Een aanwinst voor het team! De titel 'Talent 2013 Lelystad' is een bekroning voor de weg die Hurley heeft afgelegd. Vanuit een uitkeringssituatie naar een arbeidscontract bij een toonaangevende werkgever in Flevoland!


terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x