Uitzendbureau 14-05-2013

UITZENDBUREAU VOOR MENSEN MET AFSTAND TOT DE ARBEIDSMARKT IN LELYSTAD

Vandaag hebben Tomingroep en Concern voor Werk de krachten gebundeld. Concern voor Werk is partner geworden in het uitzendbureau Focus@Work van Tomingroep. Al langer is dit uitzendbureau actief in Hilversum en Almere en nu dus ook in Lelystad. Met name mensen uit de bijstand die via Concern voor Werk een re-integratietraject volgen kunnen via Focus@Work aan de slag.   

‘Meer mensen aan de slag bij gewone werkgevers’ dat is het motto van alle veranderingen in de sociale zekerheid. Aanvankelijk wilde dit kabinet zelfs een quotumregeling om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij een reguliere werkgever aan de slag te helpen. Maar het al gesloten sociaal akkoord ziet meer in inspanningsverplichtingen en een goede match tussen werkgevers en werknemers. Daarnaast speelt flexibilisering een belangrijke rol. Steeds minder mensen krijgen een vast dienstverband maar kunnen wel op flexibele basis aan de slag.

Omdat bovenstaande ontwikkelingen voor Concern voor Werk belangrijk zijn, heeft het bedrijf besloten om ook de uitzendformule aan werkgevers aan te bieden. Werkgevers kunnen op flexibele basis beschikken over mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en worden zoveel mogelijk ontzorgd.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x