Concern voor Werk gaat alle groenonderhoud in gemeente Noordoostpolder verzorgen 03-07-2015
De officiële aftrap van het contract vond woensdag 1 juli plaats. Wethouder Poppe en de directeur van Concern voor Werk lopen mee met de eerste schouw in Emmeloord.    
Concern voor Werk bepaalt de beste manier van uitvoering Al enige jaren worden de groenvoorzieningen onderhouden op basis van vooraf afgesproken beeldkwaliteit en niet op basis van frequentie (aantal keren onderhoud). De medewerkers kijken naar de gesteldheid van het groen en bepalen aan de hand van wat ze zien of onderhoud nodig is. Dit op basis van het beeldbestek van de gemeente. In de gemeenteraad is afgesproken minder geld uit te geven aan het onderhoud in de openbare ruimte. Hierdoor kan Concern voor Werk minder schoffelen en rommel opruimen. Steeds meer inwoners houden hun omgeving zelf schoon en netjes. In veel dorpen en wijken zijn al groengroepen actief die zelf het openbaar groen extra onderhouden. Concern voor Werk gaat dit jaar het gehele groenonderhoud van Emmeloord en de omliggende dorpen uitvoeren. Binnen dit project heeft het bedrijf ook extra ruimte om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te plaatsen, bijvoorbeeld langdurig werklozen.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x