CONCERN VOOR WERK START MET WERKSTAP 17-03-2015
Concern voor WerkConcern voor Werk is 17 maart jl. gestart met het implementeren van de ontwikkelmodule van Werkstap. Het projectteam, onder leiding van Tom Boersma (CvW) en Marc Paulissen (Werkstap), is het project feestelijk met taart begonnen. Gepland is dat Werkstap binnen 3 maanden op de afdelingen operationeel is.

Concern voor Werk heeft als visie: “iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Flevoland participeert in arbeid”. Om deze droom om te zetten in realiteit is een professionele, methodische aanpak nodig om arbeidscompetenties te ontwikkelen. Daarnaast kan deze visie alleen tot wasdom komen met een goede infrastructuur, professionals en een intensieve samenwerking met gemeenten en bedrijfsleven.

Om de visie van Concern voor werk nog beter in te kunnen vullen gaat Concern voor Werk het instrument en de methode Werkstap op haar afdelingen implementeren.

Met Werkstap wordt het complexe arbeidsontwikkelproces eenvoudig beheersbaar en is het mogelijk proactief te sturen op ontwikkel- en doorstroomresultaten. Hierbij is Werkstap anytime, anywhere, anyplace te benaderen, zodat alle partners die een bijdrage leveren aan de arbeidsontwikkeling en uitstroom van deelnemers, zowel binnen als buiten de eigen organisatie, hun bijdrage en doelen kunnen afstemmen op elkaar.
Voor Concern voor Werk wordt de module Werkstap®-Ontwikkelen ingericht. Werkstap®-Ontwikkelen is een competentie-ontwikkelmethode waarmee deelnemers zich effectief in precies die (arbeids)competenties kunnen ontwikkelen die de volgende stap naar uiteindelijk werk mogelijk maken. De flexibele en uitgebreide methode met werkplekopdrachten betekent een belangrijke stap naar het verder professionaliseren van Concern voor Werk en wordt een grote steun voor werkleiders, begeleiders en deelnemers.
terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x