Concern voor Werk wordt steeds groener  15-07-2019
Bij Concern voor Werk is de transitie gestart naar ‘groen’ rijden en werken. Vandaag heeft de Groenafdeling Emmeloord de sleutels ontvangen van de Nissan e-NV200 van SternLease. Dit is het eerste elektrische voertuig van het wagenpark van de afdeling Groen Emmeloord. Met het overgaan op electrische voertuigen en materieel wordt invulling gegeven aan de wens van de gemeente Noordoostpolder om ‘groener’ te werken.    
De komende jaren zullen – waar mogelijk – alle voertuigen en gereedschappen stapsgewijs worden vervangen door elektrische. Dit geldt niet alleen voor de afdeling Groen maar ook voor de andere bedrijfsonderdelen van Concern voor Werk.     

Concern voor Werk staat niet alleen voor arbeidsparticipatie door alle inwoners maar wil ook een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving. De transitie naar ‘groen’ is een mooi duurzaam signaal richting de medewerkers en de opdrachtgevers.terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x