Corona kuchscherm voor veilige afstand 31-08-2020

Nederland is wel klaar met het coronavirus, maar het virus is nog niet klaar met ons. Daarom moeten we ons aan de basisregels blijven houden. U kent ze ongetwijfeld: blijf bij klachten thuis, schud geen handen, nies in uw elleboog, was vaak uw handen, vermijd drukte en afstand houden.    
Voor deze laatstgenoemde basisregel heeft Concern voor Werk een zogenaamd kuchscherm ontwikkeld. Hiermee kan voldoende afstand gewaarborgd worden en dus een veiligere werk- en contactomgeving gecreëerd worden. Inmiddels hebben we hiervan al circa 300 stuks geplaatst op heel verschillende locaties. De frames zijn gemaakt van multiplex en voorzien van 0,5 mm glashelder raamfolie. De frames zijn leverbaar in kleur.

Specificatie en prijzen: Standaard formaat is 160 x 90 cm.
Frame bestaat uit 2 lagen multiplex van 12 mm. Hiertussen is raamfolie van 0,5 mm gespannen.
Prijs voor deze uitvoering is € 75,-.
Meerprijs voor uitvoering in kleur € 17,50.
De prijzen zijn exclusief btw, af fabriek Emmeloord.
Afmetingen en uitvoering kunnen aangepast worden aan uw wensen.

Voor vragen of uw bestelling kunt u contact opnemen met Jan Mulder, telefoon 06 55 83 25 82. Zijn e-mailadres is janmulder@concernvoorwerk.nlterug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x