Nieuwe winkel Het Goed geopend 25-01-2018
Onder grote publieke belangstelling vond op 25 januari de opening plaats van de nieuwe winkel van het Goed aan de Meent 14b in Lelystad. Wethouder Elly van Wageningen opende samen met directeur van het Goed, Willem van Rijn en directeur van het Concern voor Werk, Onno Vermooten de winkel. 

Al bijna 20 jaar was Het Goed Lelystad gevestigd op Industrieterrein Oostervaart aan de rand van Lelystad. Voor Het Goed bestond de wens om dichter naar het centrum van de stad te verhuizen. Met de nieuwe locatie op De Meent is deze wens uitgekomen; dichter bij het centrum, dichter bij de klant.

Wethouder Van Wagingen verricht openingshandeling

Winkel met lunchcafé

Afgelopen weken is er hard gewerkt het pand een nieuwe uitstraling te geven met een vernieuwde inrichting én een lunchcafé.

Mens en milieu centraal
Voor Willem van Rijn, Onno Vermooten en wethouder Elly van Wageningen dus een mooi moment. Duurzaamheid staat voor de wethouder hoog op de agenda. Kansen benutten voor mens, milieu en duurzaamheid staan daarbij centraal. De missie en visie op duurzaamheid van het Goed sluit hier mooi bij aan. De wethouder prees de inzet van de vrijwilligers en het feit dat Het Goed passend werk biedt aan mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Het is belangrijk dat deze mensen op een laagdrempelige manier weer ervaring op kunnen doen om zo uiteindelijk weer een baan te vinden.

De winkel is dagelijks open van 09.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Het Goed Lunchcafé
terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x