Sponsoring materialen Aeres Praktijkonderwijs Emmeloord 18-11-2020
Concern voor Werk heeft materialen voor Aeres Praktijkonderwijs Emmeloord voor het vak Groen gesponsord. Dit om de samenwerking te bekrachtigen.  

De beide partijen werken al lange tijd samen. Leerlingen lopen stage op verschillende werkplekken. Bij de groenvoorziening, de schoonmaak, in de horeca en op de inpakafdeling. Regelmatig mondt een stageperiode uit in een baan bij bijvoorbeeld de groenvoorziening. Ook dit jaar zouden 15 leerlingen stage lopen bij Concern voor Werk en meewerken aan het groenonderhoud in een wijk. Door Corona was dit niet mogelijk.  

De samenwerking wordt nog verder verstevigd onder leiding van de groendocenten Pieter de Jonge en Adelheid Bekhof en Wim Verhoeven van Concern voor Werk. Naast stageplekken en arbeidstraining kan Aeres Praktijkonderwijs rekenen op ondersteuning vanuit Concern voor Werk bij lessen groen en tuinonderhoud. Eens per jaar kunnen leerlingen en hun ouders een kijkje nemen bij Concern voor Werk. Zo krijgen zij een beeld van de mogelijkheden dit veelzijdige bedrijf.

terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x