Winnaars Kunstcongres regio Midden exposeren bij Concern voor Werk 11-05-2017
Wethouder Janneke Sparreboom heeft samen met de kunstenaars Alice Kerckhaert, Ineke van Os, Joachim Plas en Margreth de Oliveira Lima een expositie bij Concern voor Werk te Lelystad geopend.  

Deze expositie is verbonden aan een prijs die deze kunstenaars hebben gewonnen tijdens het Kunstcongres met Perspectief. Dit congres is in vijf verschillende regio’s georganiseerd, waaronder in Almere (regio Midden). Creatieve mensen met een arbeidsbeperking kunnen dan deelnemen aan een pop-up expositie en netwerken met andere deelnemers o.l.v. een kunstbuddy. De drie winnaars en de publiekswinnaar mogen vervolgens exposeren. Concern voor Werk is er trots op als eerste het werk van de winnaars van regio Midden te mogen exposeren.  

Wethouder Janneke Sparreboom onderstreepte het belang van kunst. ”Kunst is niet alleen een mooie wijze waarop mensen zich kunnen uiten. Het heeft tevens een verbindende functie in de samenleving.” De wethouder en de kunstenaars openden gezamenlijk de expositie. Vervolgens informeerden de kunstenaars de wethouder en de overige gasten over hun werk.


terug naar pagina
Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x