BEZORGING ZAKELIJKE POST IN LELYSTAD DOOR CONCERN VOOR WERK: 
BETROUWBAAR, BETAALBAAR ÉN IEDERE WERKDAG. IETS VOOR U?

De wereld van de postbezorging is volop in beweging. Waarschijnlijk zijn voor u drie zaken van belang, nl. betrouwbaarheid, continuïteit en betaalbare tarieven. Kunnen de grootste landelijke postbedrijven dit bieden? Misschien denkt u wel: ik heb geen andere keuze. Dan kunnen wij u geruststellen, want die hebt u WEL.

In Lelystad is er een nieuwe speler op de markt van de zakelijke postbezorging: Concern voor Werk. De tarieven liggen 5% onder die van de landelijke postbedrijven. Een ander voordeel: de post wordt iedere werkdag bezorgd.

Concern voor Werk kan meer voor u doen dan alleen het bezorgen van zakelijke post. Denkt u bijvoorbeeld aan pakketbezorging, mailingen of koeriersdiensten. Onderstaand een opsomming van de mogelijkheden.

- Postbezorging
Concern voor Werk werkt voor eigen opdrachtgevers maar bezorgt ook post uit het landelijke netwerk in Lelystad. Dit komt binnen via het sorteercentrum van samenwerkende collega’s van sociale werkbedrijven in Noord Nederland. Iedere werkdag worden ca. 1.000 poststukken verspreid in Lelystad door 10 bezorgers.

- Pakketbezorging
Wij leveren binnen 24 uur uw pakket af op adressen in heel Nederland.
Uw pakket wordt aangetekend verstuurd, zonder extra toeslag.
Met track & trace kunt u online volgen waar uw pakket is.
Wij halen het pakket bij u op of u kunt dit bij ons brengen op Vaartweg 67.
U betaalt één prijs per bestemming voor al uw pakketten.

- Postbus-haalservice
Elke werkdag kunnen wij ’s morgens uw postbus legen en de poststukken bij u op locatie bezorgen.

- Mailingen
Ook uw mailingen zijn bij ons in vertrouwde handen. Printen van gepersonaliseerde brieven, het samenstellen van uw mailing en bezorgen.

- Huis-aan-huis bezorging
Wilt u een folder of brief separaat huis-aan-huis laten bezorgen? Geen probleem. Informeer naar onze mogelijkheden en tarieven.

- Koeriersdiensten
Uw post en kantoorartikelen dagelijks van uw ene vestiging naar de andere vervoeren? Ook dat kan Concern voor Werk voor u verzorgen.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN
Vooral medewerkers met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt vinden passend werk bij Concern voor Werk. Vaak krijgen ze een arbeidsovereenkomst na een re-integratieperiode bij Werkbedrijf Lelystad. Deze aanpak van postbezorging is een mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. De activiteiten vallen ook geheel onder de voorwaarden die de gemeente Lelystad stelt in haar SROI beleid.

VRAGEN OF BELANGSTELLING?
Heeft u nog vragen over onze mogelijkheden en tarieven? Neemt u dan contact op met Jan Mulder via 06 55 83 25 82 of jmu@concernvoorwerk.nl

KIJK HIER VOOR ONZE TARIEVEN

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x