Toezichthouders

Werknemers van Concern voor Werk worden op verschillende projecten ingezet voor het houden van toezicht in de openbare ruimte.In opdracht van de ondernemersvereniging van het winkelcentrum het Urkerhard gaan medewerkers van Concern voor Werk toezicht uitoefenen om de leefbaarheid in het winkelcentrum te vergroten, ontoelaatbaar gedrag te voorkomen en zwerfvuil te bestrijden. Burgemeester Jaap Kroon ontvangt vandaag het eerste exemplaar van het huishoudelijk reglement en geeft daarmee de aftrap voor dit bijzondere project, dat tevens een nieuw re-integratieproject is van Concern voor Werk.

     

 

 
Toezichthouders bij de fietsenstalling op De Deel in Emmeloord is een succes. Dat zegt de gemeente Noordoostpolder, die het contract over het toezicht met het Concern voor Werk heeft verlengd. De toezichthouders worden sinds augustus ingezet bij de stalling. Volgens de gemeente zijn er sindsdien minder fietsen gestolen en worden de rijwielen netter neergezet. In het nieuwe contract is afgesproken dat de toezichthouders ook elders in het centrum van Emmeloord een oogje in het zeil houden. De proef met toezichthouders bij de fietsenstalling op De Deel in Emmeloord is een succes. Dat zegt de gemeente Noordoostpolder, die het contract over het toezicht met het Concern voor Werk heeft verlengd. De toezichthouders worden sinds augustus ingezet bij de stalling. Volgens de gemeente zijn er sindsdien minder fietsen gestolen en worden de rijwielen netter neergezet. In het nieuwe contract is afgesproken dat de toezichthouders ook elders in het centrum van Emmeloord een oogje in het zeil houden.

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x