Schoonmaakmaakservice Flevoland

De afdeling Schoonmaak is door uitbreiding en professionalisering uitgegroeid tot een dochteronderneming van Concern voor Werk, genaamd Schoonmaakservice Flevoland. Tientallen jaren ervaring op het brede terrein van schoonmaak heeft geleid tot het benodigde vakmanschap. Wij hechten veel waarde aan onze medewerkers en onze klanten. Om dit te waarborgen is er veel toezicht en klantcontact. Schoonmaakservice Flevoland staat bekend om korte lijnen, kwaliteit en flexibiliteit.

Wat kunnen onze geschoolde en ervaren medewerkers voor u doen?
Een greep uit de werkzaamheden:
- (dagelijkse) schoonmaak van scholen, kantoren, trappenhuizen, woningen e.d.
- glasbewassing (begane grond)
- vloeronderhoud (reinigen, sprayen, strippen en conserveren)
- bouw- en opleveringsschoonmaak.

Tijdstip van uitvoering
Heeft u wensen voor het tijdstip van uitvoering van de werkzaamheden? Daaraan kan Schoonmaakservice Flevoland tegemoet komen omdat er gewerkt wordt tussen 7.00 en 19.00 uur.

Wilt u meer informatie?
Neemt u dan contact met ons op via 0320-800000. Desgewenst maken wij aan de hand van uw wensen een vrijblijvende offerte. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en staan u graag te woord.

 

 
Erkend leerbedrijf

Concern voor Werk is een erkend leerbedrijf Schoonmaak. Begin 2012 was Concern voor Werk winnaar van de Golden Service Award 2012 voor Beste Leerbedrijf in de Benelux.
Promotiefilm voor de nominatie

 

Deze website gebruikt cookies.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
x