Kwekerij

De Kwekerij is een modern bedrijf van 20.000m2 uitgerust met belichting, rolcontainers, etc. en voldoet aan alle door de overheid gestelde eisen. Belangrijker nog: geleid door ervaren mensen uit de glastuinbouw.

Ons aanbod is om op professionele basis (een deel) productie voor uw bedrijf te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een kleinere potmaat waarvoor wel een markt bestaat, maar die als te arbeidsintensief wordt ervaren, of de benodigde ruimte te gering is om in te investeren, of nog geen tijd voor gevonden, of noem maar op.

Onze inzet is samen met u creatief zoeken naar mogelijkheden met als doel voor beide partijen iets van de grond krijgen tegen redelijke vergoeding. Belangrijke punten voor ons zijn een redelijke omloopsnelheid (maximaal 12/14 weken liever korter), planbaar en inpasbaar qua klimaat bij andere teelten. Bij voldoende volume kan het klimaat eventueel aangepast worden. Arbeidsintensieve werkzaamheden (zoals stekken) hebben onze voorkeur, maar opkweken en direct leveren aan de eindklant is ook mogelijk. Kortom: veel is mogelijk!

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud