Montage en verpakken

Met een gerust hart kunt u onderdelen van uw productieproces aan ons uitbesteden. Of het nu gaat om bv. montage, assemblage, in-/verpakken, mailings, het opbouwen van displays of het opzetten van transportverpakkingen. Jarenlange ervaring, aanzienlijke capaciteit en kwaliteit staan garant voor een vakkundige afhandeling van uw opdrachten.
Heeft u liever ‘extra handen’ die het werk in uw bedrijf uitvoeren? Geen probleem; onze mensen gaan bij u op locatie aan de slag. Individuele of groepsdetacheringen zijn dé oplossing om uw capaciteit aan te vullen.

Elektromontage

Veel bedrijven hebben inmiddels de weg gevonden naar Concern voor Werk voor assemblage van elektrocomponenten. Door de uitgebalanceerde samenstelling van onze teams in Emmeloord en Lelystad zijn we in staat om dynamisch op de marktvraag in te spelen. Daarbij kunt u het zo gek niet bedenken of wij zetten het voor u in elkaar!
Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Concern voor Werk. Daarom zijn we trots op de keurmerken en certificaten die onze bedrijfsonderdelen hebben behaald. Zo beschikt het bedrijfsonderdeel Industrie over het ISO-9001:2000-keurmerk. Dit houdt in dat er gestructureerd gewerkt wordt aan de zorg, beheer en waarborgen van de kwaliteit van alle producten.

Montage en assemblage

Veel bedrijven hebben inmiddels de weg gevonden naar Concern voor Werk voor montage en assemblage van producten. Door de uitgebalanceerde samenstelling van onze teams in Emmeloord en Lelystad zijn we in staat om dynamisch op de marktvraag in te spelen. Daarbij kunt u het zo gek niet bedenken of wij zetten het voor u in elkaar!

In- en verpakken

Uitbesteding van in- en verpakwerk aan Concern voor Werk blijkt in de praktijk een goede keuze. Het neemt u immers veel zorgen uit handen. Wij denken graag met u mee om uw in-/verpakprobleem op te lossen. Daarbij verliezen wij de kwaliteit en korte, stipte levertijden niet uit het oog.

Werken op uw locatie

Concern voor Werk begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. En met succes, want velen hebben inmiddels een baan gevonden. Hiermee snijdt het mes aan twee kanten. De werkzoekende wordt werknemer, die weer volwaardig kan deelnemen aan onze samenleving. Aan de andere kant kan het bedrijfsleven gebruik maken van deze gemotiveerde arbeidskrachten tegen aantrekkelijke voorwaarden. Is dat geen prachtig aanbod in deze tijd van krapte op de arbeidsmarkt? Er zijn diverse mogelijkheden om u aan gemotiveerd personeel te helpen. Dit kan middels detachering of Begeleid Werken. Ook voor stageplaatsen houden wij ons aanbevolen.

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud