Groenvoorziening

Concern voor Werk opereert in de gemeenten Noordoostpolder, Urk, Lelystad en Zeewolde. U herkent ons aan de rood/gele hesjes in woonwijken, op bedrijventerreinen, bij kinderdagverblijven, instellingen en bij particuliere opdrachtgevers. Met ruim 140 vakspecialisten en een modern machinepark staan wij ook voor u klaar

Tuinontwerp, aanleg en onderhoud

Wat is uw droomtuin? Een plaats met prachtige bloemen waar u lekker kunt relaxen? Horen daar ook de geluiden van kabbelend water en ruisende bladeren bij? Of vindt u het fijn om er te koken en te genieten met anderen? Dit ultieme vakantiegevoel kunt u iedere dag opnieuw beleven. Gewoon thuis. Gun uzelf zo’n droomtuin.

Op basis van uw wensen en de mogelijkheden die de ruimte biedt, maken wij een ontwerp op maat. Wij luisteren niet alleen naar wat u vertelt, we kijken verder. Wie bent u, wat past bij u en bij uw woning, in welke sfeer komt u tot rust?

Na afronding van het ontwerp bieden wij een begroting aan voor de realisatie van uw droomtuin. U hoeft vervolgens nergens naar om te kijken. Beplanting, bestrating, verlichting, de aanleg van een zwembad of buitenkeuken? Van ontwerp tot realisatie. Wij nemen u écht elke zorg uit handen.

Onderhoud bedrijfstuinen en particuliere tuinen

Iedere tuin, groot of klein, is het visitekaartje van een woning of bedrijfspand. De eerste indruk is immers een daalder waard. Concern voor Werk begrijpt dit. Wij nemen écht alle zorg voor uw tuin uit handen. Wij werken bij diverse opdrachtgevers door  heel Flevoland. Onze vakspecialisten houden zich voornamelijk bezig met onkruidbestrijding op verhardingen en beplantingsvakken, onderhoud aan gazon, knippen van hagen en vormsnoei bij bomen en solitaire heesters.

Onkruid op verharding

Een goed onderhouden terrein rond uw bedrijf, instelling of woning kenmerkt. Sinds 2016 worden er geen chemische middelen meer door Concern voor Werk op verhardingen toegepast. Wij hebben diverse machines en methodes om het (on)kruid op verhardingen te bestrijden. Op moeilijk bereikbare plekken doen we dit handmatig. Wij bestrijden door middel van hete lucht of heet water in combinatie met vegen en borstelen van de verhardingen. Door de verschillende methodes tegen onkruid op verhardingen met elkaar te combineren houden wij uw terrein zoveel mogelijk vrij van dit ongewenste kruid.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud