Blikvanger

Zwerfvuil is een steeds groter wordend probleem. Dat realiseren we ons steeds meer vooral nu duurzaamheid steeds hoger op ieders agenda staat. Een effectieve aanpak is mogelijk door inzet van het bekende ‘schepnet op poten’, de Blikvanger die op steeds meer plaatsen te vinden is.

De Blikvanger daagt en nodigt het publiek uit om blikjes en dergelijke gericht weg te gooien. Het heeft echter ook een opvoedend aspect: de inhoud maakt duidelijk hoeveel vuil er zonder de Blikvanger in het milieu terecht zou zijn gekomen. Natuur- en milieubehoud wordt zo zichtbaar voor het publiek.

De Blikvanger kan overal geplaatst worden: natuur- en recreatiegebieden, parkeerplaatsen, schoolpleinen, winkelcentra, pretparken, sportvoorzieningen, bij popconcerten en andere evenementen. Met de Blikvanger concentreert u het afval op één plaats. Het kan zo gemakkelijk en goedkoop worden afgevoerd.

De Blikvanger is eenvoudig te legen door een knoopsluiting aan de achterzijde van het net.
Een goedkope en originele manier om als bedrijf uw naam te verbinden aan milieuzorg én duurzaamheid.

De Blikvanger kan overal in de grond worden gezet. Voor evenementen zijn echter ook verrijdbare uitvoeringen beschikbaar. De Blikvanger bestaat uit een zwart frame met een wit net, maar op aanvraag zijn ook andere kleuren mogelijk of eventueel met uw eigen logo.

De merknaam Blikvanger® is gedeponeerd voor de Benelux onder depotnummer 902204.

Bestelformulier Blikvanger® * zijn verplichte velden

Verzendkosten voor Nederland:

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud