Begeleid Werken

Mensen met een arbeidsbeperking werken steeds vaker bij een reguliere werkgever. Zij blijken zeer gemotiveerde medewerkers te zijn. Mensen, die graag de handen uit de mouwen steken en hun beperking daarbij niet als last ervaren. Anderzijds hechten ondernemers meer en meer aan maatschappelijke betrokkenheid en ontdekken de voordelen van het inzetten van personeel met een beperking. Een mooie combinatie van bedrijfsmatig én maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Begeleid Werken maakt het mogelijk dat een medewerker met een arbeidsbeperking onder aantrekkelijke voorwaarden (loonkostensubsidie) in dienst treedt bij een reguliere werkgever. De begeleiding wordt – kosteloos – geboden door een jobcoach van Concern voor Werk.

Jobcoaching
De werknemer krijgt begeleiding vanuit Concern voor Werk. Via gesprekken of door meelopen en aanwijzingen geven op de werkvloer. Indien nodig werkt een jobcoach in het begin enkele uren per week met de medewerker mee. Het doel is de werknemer zo snel mogelijk zelfstandig te laten functioneren. De jobcoach is er voor alle zaken die te maken hebben met het werk en is aanspreekpunt voor collega’s en leidinggevenden.

Voordelen
Begeleid Werken heeft niet alleen voor de werkgever voordelen. De medewerker wordt door de indiensttreding een volwaardige werknemer. Dit wordt ervaren als een geweldige waardering voor de inzet en persoon.

Laatste nieuws:

Agenda:

Concern voor Werk n.v.

Vaartweg 67
8243 PD Lelystad
Postbus 2032
8203 AA Lelystad

T: 0320-80 00 00
E: info@concernvoorwerk.nl
KvK 39075070
BTW nr.: NL8103.87.967.B01

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Naar de inhoud springen