Werkgeversservicepunt Urk Werkt is een feit

,

De gemeente Urk is met Concern voor Werk overeengekomen een nieuw werkgeversservicepunt onder de naam ‘Urk Werkt’ open te stellen. Dit servicepunt begeleidt werkgevers om nog meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een gepaste werkplek te helpen. Het werkgeversservicepunt ‘Urk Werkt’ is partner van het Werkgeversservicepunt Flevoland en bereikbaar via Concern voor Werk in Lelystad.

Nathanaël Middelkoop, portefeuillehouder Economie van de gemeente Urk  en Onno Vermooten, directeur Concern voor Werk, zetten vorige week hun handtekening onder het samenwerkingscontract.

Iedereen telt

De Gemeente Urk en Concern voor Werk zetten zich opnieuw samen in voor een inclusieve arbeidsmarkt. Beide partijen streven ernaar een gepaste werkplek te vinden voor alle werkzoekenden. Wethouder Nathanaël Middelkoop is blij met de start van ‘Urk werkt’ ‘In mijn contacten met onze werkgevers op Urk merk ik een grote bereidheid tot het vormgeven van de inclusieve arbeidsmarkt. Dat is hier normaal en daar ben ik trots op! Ondernemers, Concern voor Werk en de Gemeente Urk staan samen voor een samenleving waarin iedereen telt en mee mag doen. Samen hopen we werkgevers nog beter te ondersteunen hun weg te vinden op de inclusieve arbeidsmarkt.’

Onno Vermooten vertelt meer over WSP Urk op Omroep Flevoland

Werkgeversservicepunt ‘Urk Werkt’

Concern voor Werk voert voor de gemeente Urk al diverse trajecten uit om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Het vernieuwde concept ‘Urk werkt’ richt zich op het begeleiden en samenbrengen van werkzoekenden en  werkgevers. Dit bestaat onder meer uit  het voordragen en plaatsen van passende kandidaten en het geven van nazorg na plaatsing. Tevens adviseert en informeert ‘Urk werkt’ werkgevers over de inclusieve arbeidsmarkt. Het werkgeversservicepunt  werkt samen met de afdeling Sociaal Domein van de gemeente Urk en met partners in de regio.

 

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud