Machinist groen

Wie ben jij?

Je hebt passie voor groen en bent in staat om zelfstandig te werken. Vanaf een kaart of tekening werken is voor jou niet onbekend, want je beschikt over voldoende werkervaring in het vakgebied. Je staat klaar om vragen te beantwoorden en assistentie te verlenen waar nodig en voelt je verantwoordelijk voor het resultaat.

Wat ga jij doen?

Als machinist Groen ga je op pad in de gemeente Lelystad of Noordoostpolder. Je valt onder de directe verantwoordelijkheid van de uitvoerder van de afdeling Groen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het bedienen van diverse machines tractors, maaimachines, borstelmachines en werkzaamheden zoals borstelen van de verharding, maaien grasvelden, tractor met versnipperaar. Verder zal je assisteren bij diverse overige groenwerkzaamheden.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een prettige werkomgeving met fijne collega’s. Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkelingen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een vaste 13e maand en goed geregeld pensioen. Inschaling is afhankelijk van de voor jouw geldende CAO.

Wat zoeken wij?

LBO/MBO, dan wel gelijkwaardig werk- en denkniveau;

Goede communicatieve vaardigheden;

In bezit van rijbewijs B (BE) of rijbewijs T;

In het bezit zijn van VCA-basis is een pre.

Solliciteren

Ben jij het talent die wij zoeken en zijn wij het bedrijf die aansluit bij jouw wensen? Laat het ons weten en mail jouw CV en je persoonlijke motivatie naar: [email protected]

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Derk Jacobsen: tel 0320 80 00 00

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud