Magazijnbeheerder – Emmeloord

Wie ben jij?

Jij bent op zoek naar een nieuwe uitdaging in een productiematige werkomgeving. Je vindt het leuk om een afwisselende baan te hebben. Je bent goed in communiceren met mensen met verschillende achtergronden. Je bent een echte doorzetter en houdt van aanpakken. Concern voor Werk heeft dan voor jou een super leuke uitdagende baan voor langere tijd waar je veel ervaring kan opdoen en je verder in kan ontwikkelen.

In Emmeloord worden in twee magazijnen diverse goederen en materialen opgeslagen die verdeeld moeten worden over de afdelingen. Regelmatig moet er met spoed met een bedrijfsauto diverse materialen worden opgehaald. Ook moeten er goederen en materialen worden geladen en gelost  met een heftruck voor de Montapak. Om dit in goede banen te leiden zoeken wij een magazijnbeheerder.

Wat ga jij doen?

 • Het bestellen, ontvangen en uitgeven van goederen zoals machineonderdelen, (tuin)gereedschappen tot bedrijfs- en veiligheidskleding;
 • Het opslaan en distribueren van diverse materialen, zoals grond, zand, graszaad, meststoffen, wegenzout etc.;
 • Het controleren van binnenkomende en uitgaande goederen op aantallen en het aftekenen van bijbehorende documenten;
 • Zorgdragen voor het vervoer van goederen vanuit het magazijn of de buitenopslag naar de werkvloer;
 • Het bestellen, ontvangen en uitgeven van voorraden met behulp van een geautomatiseerd systeem (Exact) en het administratief vastleggen daarvan;
 • Het zelfstandig en zo voordelig mogelijk bestellen van goederen;
 • Het verwerken van persoonlijke verstrekkingen (werkschoenen en kleiding bijvoorbeeld) in een personeelssysteem.

De functie wordt in hoge mate zelfstandig uitgevoerd onder leiding van Hoofd Technische Dienst. Je werkt vooral voor de Technische Dienst maar ook voor de groenvoorziening en de Montapak. Een erg gevarieerde functie dus met veel interne en externe klantcontacten!

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan voor 36 uur per week in een prettige werkomgeving met fijne collega’s, waarbij wij bereid zijn tijd en energie te steken in jouw ontwikkeling. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Het salaris hangt af van je leeftijd, ervaring en de cao waar je onder valt tussen de € 2.086 en € 2.489 bruto per maand. Woon je niet om de hoek en meer dan 6 km enkele reis van je werk? Dan krijg je een reiskostenvergoeding conform de cao waar jij onder valt.

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde LBO of kennis en ervaring;
 • Je bent 36 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring in de bovengenoemde werkzaamheden;
 • Je hebt al een geldig reachtruck certificaat of bent bereid om deze te behalen;
 • Je beheerst de Nederlandse taal.

Solliciteren

Ben jij het talent dat wij zoeken en zijn wij het bedrijf dat aansluit bij jouw wensen? Laat het ons weten en mail jouw CV en je persoonlijke motivatie naar: [email protected] . Sollicitatiegesprekken worden zo snel mogelijk ingepland.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Eric Bonsink of Michel Krom: tel 0320 80 00 00.

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud