Meewerkend leidinggevende groen – Lelystad

Wie ben jij?

Je hebt passie voor groen en kennis van planten. Met jouw enthousiasme en geduld weet jij jouw medewerkers mee te krijgen. Je communiceert duidelijk en zorgt voor een dagelijkse structuur, durft bij te sturen wanneer dit nodig is. Je staat klaar om vragen te beantwoorden en assistentie te verlenen waar nodig en voel je verantwoordelijk voor het resultaat. Samenwerken staat centraal!

Wat ga jij doen?

Als meewerkend leidinggevende groen ben je verantwoordelijk voor een stadsdeel binnen Lelystad. Je werkt met een team van 10 tot 15 mensen en samen zorg je ervoor dat het stadsdeel in de gemeente Lelystad er weer netjes bij ligt.
Je geeft dagelijkse leiding aan je team. Waar nodig help je mee met bijvoorbeeld schoffelen, snoei-, en/of bosmaaiwerkzaamheden. In de functie van meewerkend leidinggevende groen ben je de hele dag bezig. Jij zorgt dat de werkzaamheden tijdig worden uitgevoerd en opgeleverd. Aan het einde van jouw werkdag rapporteer je de voortgang van de werkzaamheden aan de uitvoerder.

Wat bieden wij?

Een prettige werkomgeving met fijne collega’s. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen om jouw vaardigheden te vergroten. Wij bieden o.a. het kunnen behalen van je rijbewijs B, E achter B of VCA. Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkelingen, goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een vaste 13e maand en goed geregeld pensioen.

Wat zoeken wij?

• MBO, dan wel gelijkwaardig werk- en denkniveau;

• goede communicatieve vaardigheden;

• In bezit van rijbewijs BE.

Solliciteren

Ben jij het talent die wij zoeken en zijn wij het bedrijf die aansluit bij jouw wensen? Laat het ons weten en mail jouw CV en je persoonlijke motivatie naar Corina van Veen, personeelsadviseur: [email protected]

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Derk Jacobsen: tel 0320 80 00 00

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud