Meewerkend leidinggevende groen – Emmeloord

Wie ben jij?

Je hebt passie voor groen, je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat. Met jouw enthousiasme en geduld weet jij jouw medewerkers mee te krijgen. Je communiceert duidelijk en zorgt voor een dagelijkse structuur, durft bij te sturen wanneer dit nodig is. Tevens beschik je over de kwaliteiten om het voortouw te nemen in werksituaties.

Wat ga jij doen?

Als meewerkend leidinggevende groen ben je werkzaam in een team van drie tot vier groenmedewerkers. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de buitenruimte in de gemeente Noordoostpolder er weer netjes bij ligt. Jij geeft dagelijks leiding aan één team waarin medewerkers met of zonder beperking werken. Waar nodig help je mee met bijvoorbeeld schoffelen, snoei-, en/of bosmaaiwerkzaamheden. In de functie van meewerkend leidinggevende groen ben je de hele dag druk bezig. Jij zorgt dat de werkzaamheden tijdig worden uitgevoerd en opgeleverd. Aan het einde van jouw werkdag rapporteer je de voortgang van de werkzaamheden aan de uitvoerder.

Wat bieden wij?

Een prettige werkomgeving met fijne collega’s. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen om jouw vaardigheden te vergroten. Wij bieden o.a. het kunnen behalen van je rijbewijs B, E achter B of VCA. Een goed salaris in schaal 3 (cao Sociaal Werk), dat meegroeit met jouw ontwikkelingen. Verder bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder loopbaanbudget en een eindejaarsuitkering.

Wat zoeken wij?

• MBO (niveau 3of 4), dan wel gelijkwaardig werk- en denkniveau;

• goede communicatieve vaardigheden;

• In bezit van rijbewijs B.

Solliciteren

Ben jij het talent die wij zoeken en zijn wij het bedrijf die aansluit bij jouw wensen? Laat het ons weten en mail jouw CV en je persoonlijke motivatie naar Corina van Veen, personeelsadviseur: [email protected]

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Alfred de Wit: tel 0320 80 00 00

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud