Meewerkend Leidinggevende Hout – Emmeloord

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een flexibele, doortastende en mensgerichte technische collega met een grote affiniteit voor hout. Verder is een productie-omgeving je niet vreemd, ben je in staat om overzicht te bewaren en beschik je over een heftruckcertificaat of je bent bereid deze te halen. Je bent in staat om jouw bijdrage te leveren aan het creëren van een inclusieve werkomgeving waar alle talenten waarde kunnen toevoegen ongeacht achtergrond of omstandigheden. Je vindt het een mooie uitdaging om een team van 15 collega’s met diverse uitdagingen en talenten aan te sturen en te enthousiasmeren. Je hebt een natuurlijk talent om mensen te begeleiden en te ontwikkelen. Dit betekent dat je in kunt spelen op de behoeften en mogelijkheden van jouw team.

Wat ga jij doen?

Je geeft operationeel leiding aan het team op de Houtafdeling van Concern voor Werk op de locatie in Emmeloord. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van de werkzaamheden en de bijbehorende administratieve werkzaamheden. Toezicht houden dat er gewerkt wordt op een schone en veilige werkplek is ook een van de belangrijke taken. Hierbij is ook het toezien op het dagelijks onderhoud van gereedschappen en machines zeer belangrijk. Met je team voer je voortgang gesprekken en je begeleidt ook de ontwikkeling van het team.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan voor 36 uur per week in een prettige werkomgeving met fijne collega’s. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen om jouw vaardigheden te vergroten. Verder bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder loopbaanbudget en een eindejaarsuitkering. In de cao Sociaal Werk valt de functie in schaal 5.

Wie zoeken wij?

Om in het werkveld te kunnen werken ben je in het bezit van tenminste een MBO-3 diploma en VCA-vol. Indien je geen VCA-vol diploma hebt, dan ben je bereid die te halen. Tekeningen lezen is voor jou geen probleem en je bent in staat om zelfstandig conform tekening te kunnen opleveren. Je bent accuraat, proactief en integer en in staat zelfstandig en onder tijdsdruk te kunnen werken. Je bent goed in staat om samen te werken en zowel schriftelijk als mondeling te rapporteren aan de werkleiding van de afdeling.

Solliciteren

Ben jij het talent dat wij zoeken en zijn wij het bedrijf dat aansluit bij jouw wensen? Laat het ons weten en mail jouw CV en je persoonlijke motivatie naar: [email protected] . Sollicitatiegesprekken worden zo snel mogelijk ingepland.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Wilco Dekker, manager Montage en Verpakken: tel 0320 80 00 00.

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud