Trajectmanager – Flevoland

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een flexibele, doortastende en mensgerichte collega. De regionale arbeidsmarkt kent geen geheimen voor jou en je deinst niet terug voor het actief benaderen van werkgevers als netwerker. Het motiveren en begeleiden van cliënten bij de verschillende fases van hun traject is voor jou de uitdaging en daar wordt je enthousiast van. De gemiddelde caseload van 60 cliënten schrikt jou niet af om resultaat gericht en zelfstandig aan de slag te gaan. Een commercieel vaardig en ondernemende instelling wordt zeer op prijs gesteld.

Wat ga jij doen?

  • Inburgering: Deelnemers werknemersvaardigheden aanleren op een werkervaringsplek binnen Concern voor Werk, waarbij ook het leren van de Nederlandse taal een belangrijk onderdeel is.
  • Detacheringen: In deze rol heb je een leidinggevende functie. Met werknemers vanuit de sociale werkvoorziening en inlener voer je functionerings- en voortgangsgesprekken. Indien nodig volg je de Wet Verbetering Poortwachter.
  • WerkFit-/ NaarWerk trajecten: Cliënten werknemersvaardigheden aanleren op een werkervaringsplek binnen Concern voor Werk in samenwerking met de werkleider.
  • Coaching: Cliënten en werkgevers ondersteunen in de begeleiding op de werkplek.
  • Arbeidsbemiddeling: Cliënten vanuit de Participatiewet begeleiden naar werk. Als trajectmanager leg je contact met externe organisaties en ondersteun je de cliënt bij het sollicitatieproces. Jij onderzoekt de wensen, mogelijkheden en houdt rekening met de begeleidingsbehoefte van de cliënt en komt daardoor tot een succesvolle plaatsing.

Wat bieden wij?

Een prettige werkomgeving met fijne collega’s. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen om jouw vaardigheden te vergroten. Verder bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder loopbaanbudget en een eindejaarsuitkering. Salariëring en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Sociaal Werk.

Wie zoeken wij?

Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld Social Work, MWD, HRM of relevante werkervaring. Kennis van de doelgroep, van toepassing zijnde wet- en regelgeving (Participatiewet) is een pré.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Solliciteren

Ben jij het talent dat wij zoeken en zijn wij het bedrijf dat aansluit bij jouw wensen? Laat het ons weten en mail jouw CV en je persoonlijke motivatie naar: [email protected] . Sollicitatiegesprekken worden zo snel mogelijk ingepland.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met mevrouw J. Sturm, personeelsadviseur: tel 0320 80 00 00

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Ga naar de inhoud