De gezamenlijke ambitie van de gemeente Noordoostpolder en Concern voor Werk om iedereen een kans te bieden om mee te doen op de arbeidsmarkt heeft op woensdag 16 november jl. een bijzondere impuls gekregen.

Vanuit de genoemde ambitie zijn extra middelen vrijgemaakt om mensen in het kader van de Beschut-Werkregeling de kans te bieden op een betaalde baan. Zelf inkomen verdienen geeft trots en zelfwaardering. Dit initiatief is mogelijk gemaakt door de gemeenteraad van de Noordoostpolder. Mensen die op een wachtlijst stonden om een betaalde werkplek te bemachtigen zijn nu aan de slag. Hierin onderscheidt de gemeente Noordoostpolder zich van veel andere gemeenten, waar in toenemende mate sprake is van wachtlijsten voor deze groep inwoners.

Woensdag 16 november jl. was een feestelijke bijeenkomst bij Concern voor Werk. Acht medewerkers werden in het zonnetje gezet. Onlangs hebben zij het Beschut-Werkcontract ontvangen. De nieuwe werknemers werden gefeliciteerd door wethouder Linda Verduin en Sander Post van Concern voor Werk. Zes medewerkers zijn werkzaam bij Concern voor Werk en twee in Kampen. De medewerkers in Kampen worden begeleid door de firma Zalsman waar Concern voor Werk een samenwerkingsrelatie mee heeft.

Laatste nieuws:

Agenda:

Concern voor Werk n.v.

Vaartweg 67
8243 PD Lelystad
Postbus 2032
8203 AA Lelystad

T: 0320-80 00 00
E: info@concernvoorwerk.nl
KvK 39075070
BTW nr.: NL8103.87.967.B01

© Alle rechten voorbehouden Concern voor werk
Naar de inhoud springen